Zonnepanelen op Bedrijfspanden

Zonnepanelen Rotterdam

Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten! Door het plaatsen van zonnepanelen hoeft u minder stookkosten te betalen, omdat u gebruik maakt van 100% natuurlijke, gratis zonne energie. Door koppeling met het openbare elektriciteitsnet vindt ook teruglevering van de energie naar het net plaats, waardoor uw besparing nog verder oploopt.

Zonnepanelen geeft meerwaarde aan u bedrijfspand

Bovendien stijgt door het plaatsen van zonnepanelen uw bedrijfspand of woning sterk in waarde! Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Schakel dan nu Lichtbrenger Elektrotechniek in voor het leveren en installeren van uw zonnepanelen en profiteer optimaal van de warmte van de komende zomer.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn panelen die zonne energie omzetten naar elektriciteit. Op deze panelen zijn een heleboel zonnecellen (fotovolta´sche cellen) aangebracht, die elektronen losschieten zodra er zonlicht op de zonnepalen valt. Deze bewegen vervolgens in een bepaalde richting, waardoor stroom ontstaat die door de zonnecel loopt en op deze manier in uw woning terecht komt.

Direct besparen

Dankzij zonnepanelen kunnen uw energiekosten aanzienlijk worden teruggebracht. Het aanschaffen van zonnepanelen lijkt wellicht op het eerste gezicht een hele investering, maar wist u dat een gemiddeld huishouden van 4 personen op jaarbasis ruim 800 euro betaalt aan stookkosten? Zonnepanelen zijn een investering die zichzelf binnen de kortste tijd heeft terugbetaald.

Rendementsverwachting

Als u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam ( Lichtbrenger Elektrotechniek ) ons bedrijf inschakelt, maken wij voor u een rendementsberekening inclusief de terugverdien prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeveel voordeel uw nieuwe zonnepanelen u opleveren.

Levering en plaatsing in regio Rotterdam

Woont u in de regio Rotterdam en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Of wilt u eerst meer weten over de verschillende soorten zonnepanelen? Ons bedrijf is niet alleen werkzaam in Rotterdam, maar in de wijde omgeving van Rotterdam. Wij geven u graag advies over zonnepanelen, dit doen we gratis en geheel vrijblijvend!


Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!