Groepenkast verdeelkast vervangen ?

Groepenkasten | Meterkasten | Verdeelkasten | Stoppenkasten

De groepenkast is het hart van uw elektrische installatie in uw bedrijf. Oude stoppenkasten zijn zeer gevoelig voor storingen. Wij kunnen u groepenkast nakijken op veroudering en wanneer nodig wordt uw groepenkast vervangen.Verdeelkast aansluiten op de juiste aantal groepen die nodig zijn in uw pand is van groot belang. U voorkomt overbelasting. 

Lichtbrenger kan u informeren en adviseren over uw bestaande installatie. In vele gevallen is het uitbreiden van een groepenkast voldoende. Wij hebben heel wat groepenkasten vervangen in Rotterdam en omstreken. Wij beschikken naast het onderhouden van u meterkast ook nog eens over een 24uurs storingsdienst. Daarbij geven wij zekerheid binnen 2 uur bij onze klant te zijn.

                    

                  

                  

Wij ontwerpen en installeren groepenkasten/verdeelkasten op maat . Bij ieder bedrijf, winkel, kantoor of restaurant bekijken wij opnieuw waaraan de verdeelkast moet voldoen. Wij zijn de leverancier en de elektrische installateur van Rotterdam en leveren alleen kwaliteitskasten. De ABB groepenkast wordt bij ons het meest geplaatst. Wij hebben grotendeels bedrijven, winkels en kantoren in onderhoud van groepenkast tot gehele elektrische installatie. Wilt u meer informatie over onderhoudscontracten of wilt u zich laten informeren en adviseren? U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte of advies aanvragen.
Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!