Elektricien Rotterdam

Elektricien Nodig in Rotterdam?

Lichtbrenger is dé elektricien in Rotterdam en omstreken. U woont in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam en bent op zoek naar een vakbekwame goede elektricien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer intercomsystemen en verlichting. Met een Lichtbrenger elektricien zit u goed. 

Electricien rotterdam ELEKTRISCHE STORING OPLOSSEN ROTTERDAM

Of het nu gaat om het vervangen van groepenkast of installeren van verlichting in uw kantoorpand, het aanleggen van elektra of elektra aanpassing voor uw nieuwe keuken.

Onze Elektricien is u graag van dienst. Onze doelgroep is uiteenlopend.

Wij verrichten elektrotechnische installaties en werkzaamheden voor particulieren en de zakelijke markt.

Elektro Storing?

Lichtbrenger is een vooruitstrevend bedrijf dat meegaat met de tijd. Als elektricien in Rotterdam maar ook in een grote straal hierom heen leveren de elektriciens van Lichtbrenger vakwerk. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het opsporen van elektrische storingen in Rotterdam e.o.

Elektrische storingen ontstaan vaak door overbelasting of door verouderde stoppenkasten met smeltzekeringen. Wij merken dat er vaak word bezuinigd op de stoppenkast. Dit is pure bezuiniging op uw eigen veiligheid. Wanneer een stoppenkast of/en de bedrading zodanig verouderd is in uw woning of bedrijf kan er zelfs brand ontstaan met alle gevolgen van dien.

Lichtbrenger is de professionele elektricien in Rotterdam. Of het nou in Rotterdam centrum is of Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg, Ommoord, Schiebroek, Nesselanden, Kralingen, Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander of Charlois.

U belt en Lichtbrenger staat binnen 1 uur voor uw deur om de elektrische storing te verhelpen. Onze eigen elektriciens zijn allemaal voorzien van kwaliteits en proffesioneel materiaal en gereedschap om de storing direct te verhelpen.!

storing aan elektra\rotterdam direct melden                   

offerte aanvragen electricien rotterdam

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!