Ridderkerk

Electricien nodig†in Ridderkerk?

Heeft u een electricien nodig in Ridderkerk voor het verhelpen van een stroomstoring, het aanleggen van elektriciteit, keukenelektra, duurzame verlichting o.i.d?

Electricien Ridderkerk electricien nodig in Ridderkerk

Lichtbrenger is de professionele elektricien in Ridderkerk en verhelpt storingen in alle wijken en buurten. Of de storing zich bevind in het centrum Ridderkerk, Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Oostendam, Donkersloot, Verenambacht of bijvoorbeeld†Cornelisland. Lichtbrenger staat u graag te woord†voor informatie en advies. En staat ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld een electricien met spoed nodig heeft. Lichtbrenger heeft naast de reguliere werktijden ook een 24uurs service.†Dit betekend dat†wij bij spoed 7 dagen per week, 24 uur lang voor u klaar staan en u binnen 2 uur bij u kunnen zijn om u te helpen.

Groepenkast aanleggen

Heeft uw woning in Ridderkerk een groepenkast nodig? Uw elektricien kunt u hierbij helpen! Wist u bijvoorbeeld dat er een separate eindgroep geplaatst moet worden voor apparaten met een elektrisch aansluit vermogen van meer dan 2500W? Maakt u zich geen zorgen, onze experts zijn van al deze informatie op de hoogte en zal de gewenste werkzaamheden efficiŽnt uitvoeren.

Verlichting

Bent u aan het stoeien met het aanleggen van buiten- en/of binnenverlichting? Raadpleeg dan Lichtbrenger Zakelijk of Particulier! Wij kunnen uiteraard de gewenste verlichting voor u aanleggen maar u ook van dienst zijn met advies. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervolle accentverlichting voor uw woning? Of duurzame LED verlichting voor garages? Lichtbrenger kan het allemaal!

Kwaliteit, Service & Betrouwbaarheid

Het werken met elektriciteit vergt nauwkeurigheid, zorgvuldigheid en uitgebreide kennis. Voor uw eigen veiligheid adviseren wij wanneer u problemen heeft met uw elektriciteit, direct contact op te nemen met Lichtbrenger. Door ons 24uurs bereikbaarheid kunt u ook op ons rekenen wanneer u advies of informatie nodig heeft bij bijvoorbeeld een uitgeslagen stop bij een feestje op zaterdag avond.†Wij helpen u zoveel mogelijk telefonisch zolang wij de situatie als veilig kunnen inschatten. Zo niet staan wij binnen 2 uur bij op de stoep.

**LET OP
Er zijn veel bemiddelaars tussen elektriciens en consumenten met een 0900 of 0800 telefoonnummer die vaak zomaar een elektricien naar u toesturen die ze niet kennen. Bij ons weet u zeker met wie u zaken doet en wie er ook echt aan u deur staat, dit geeft wel zo'n veilig en betrouwbaar gevoel.

Bent u woonachtig in Ridderkerk of omgeving en op zoek naar een specialist bij u in de buurt? Bij†Lichtbrenger bent u aan het juiste adres. Bel direct 010 842 03 21 of vul ťťn van de handige contact formulieren in.

storing aan elektra\rotterdam direct melden
offerte aanvragen electricien rotterdam

Rotterdam,†Capelle aan den ijssel,†Spijkenisse,†Schiedam,†Vlaardingen,†Ridderkerk,
Delft
,†Gouda,†Maassluis,†Berkel en Rodenrijs,†Alphen aan den Rijn,†Hendrik Ido Ambacht,†
Pijnacker,†Barendrecht,†Spijkenisse

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!