Pijnacker

Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw..

Lichtbrenger is de specialist in het opsporen van elektrische storingen in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en omstreken.

Electricien-pijnacker-nootdorp-delfgauw

Elektrische storingen ontstaan vaak door overbelasting of door verouderde groepenkasten met smeltzekeringen, de ouderwetse witte stoppen. Wij merken dat er vaak word bezuinigd op de groepenkast. Dit is pure bezuiniging op uw eigen veiligheid. Wanneer een stoppenkast of/en de bedrading zodanig verouderd is in uw woning of bedrijf kan er zelfs brand ontstaan met alle gevolgen van dien.

Lichtbrenger is de professionele elektricien in Pijnacker en omstreken. Of u nou een electricien voor storingen of andere werkzaamheden zoekt in Pijnacker centrum, Nootdorp of Delfgauw. Lichtbrenger is het elektrotechnisch bedrijf dat u zoekt. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen, verleggen en vervangen van elektrische bedrading, verlichting, groepenkasten en heel veel meer.

Ook biedt Lichtbrenger een uitstekende storingsdienst Pijnacker (24 uurs service) aan voor haar klanten. Dus bij een storing in uw elektra, belt u ons en staan wij binnen 2 uur voor uw deur om de elektrische storing te verhelpen. Onze eigen elektriciens zijn allemaal voorzien van kwaliteits en proffesioneel materiaal en gereedschap om de storing direct te verhelpen.

**LET OP
Er zijn veel bemiddelaars tussen elektriciens en consumenten met een 0900 of 0800 telefoonnummer die vaak zomaar een elektricien naar u toesturen die ze niet kennen. Bij ons weet u zeker met wie u zaken doet en wie er ook echt aan u deur staat, dit geeft wel zo'n veilig en betrouwbaar gevoel.

Bel dus direct bij een elektrische storing naar (010) 842 03 21 en krijg het elektrotechnische bedrijf aan de telefoon die uw storing komt verhelpen!


RotterdamCapelle aan den ijsselSpijkenisseSchiedamVlaardingenRidderkerk, 
Delft
GoudaMaassluisBerkel en RodenrijsAlphen aan den RijnHendrik Ido Ambacht
PijnackerBarendrechtSpijkenisse

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!