Delft

Electricien nodig in Delft?

Heeft u een electricien nodig in Delft voor het verhelpen van een stroomstoring, het aanleggen van elektra voorzieningen, vernieuwen van uw groepenkast, plaatsen van verlichting o.i.d?

Electricien Delft stroomstoring delft

Lichtbrenger is de professionele elektricien in Delft en verhelpt storingen in alle wijken en buurten. Of de storing zich bevind in het centrum Delftse Binnenstad, Buitenhof, Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Voorhof, Vrijenban of Wippolder Lichtbrenger staat u graag te woord voor informatie en advies. En staat ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld een electricien met spoed nodig heeft. Lichtbrenger heeft naast de reguliere werktijden ook een 24uurs service. Dit betekend dat wij bij spoed 7 dagen per week, 24 uur lang voor u klaar staan en u binnen 2 uur kunnen u helpen.

Een spoed klus? Bij Lichtbrenger hoeft u nooit lang te wachten op het uitvoeren van uw wensen. Lichtbrenger verhelpt niet alleen stroringen binnen 2 uur na uw melding, maar kan u ook snel van dienst zijn bij tal van andere elektrische installaties. Wanneer u uw elektra wilt vervangen in Delft of één van de andere mogelijke problemen of wensen herkend. Kunt u gerust contact met ons opnemen.

U kunt ons bellen voor o.a. onderstaande problemen en wij zorgen ervoor dat uw elektra storing of stroomstoring zo snel mogelijk word opgelost
- Groep uitgevallen
- Stroomuitval
- Doorgeslagen stop
- Licht doet het niet meer
- Aardlekschakelaar blijft uitvallen
- Zekering kapot...

U belt en Lichtbrenger staat binnen 2 uur voor uw deur om de elektrische storing te verhelpen. Onze eigen elektriciens zijn allemaal voorzien van professioneel en kwaliteitsmateriaal en gereedschap om de storing direct te verhelpen. 

**LET OP
Er zijn veel bemiddelaars tussen elektriciens en consumenten met een 0900 of 0800 telefoonnummer die vaak zomaar een elektricien naar u toesturen die ze niet kennen. Bij ons weet u zeker met wie u zaken doet en wie er ook echt aan u deur staat, dit geeft wel zo'n veilig en betrouwbaar gevoel.

Bent u woonachtig in Delft of omgeving en op zoek naar een elektrotechnisch bedrijf bij u in de buurt? Bij Lichtbrenger bent u aan het juiste adres. Bel direct 010 842 03 21 of vul één van de handige contact formulieren in.

storing aan elektra\rotterdam direct melden
offerte aanvragen electricien rotterdam

RotterdamCapelle aan den ijsselSpijkenisseSchiedamVlaardingenRidderkerk, 
Delft
GoudaMaassluisBerkel en RodenrijsAlphen aan den RijnHendrik Ido Ambacht
PijnackerBarendrechtSpijkenisse

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!