Alphen aan den Rijn

Elektra storing in Alphen aan den Rijn?

Lichtbrenger verhelpt binnen 2 uur uw storing. Of deze zich nou bevind in een bedrijf of in uw eigen woning. Wij staan binnen 2 uur paraat om uw storing op te sporen en deze per direct te verhelpen.

Electricien-alphen-aan-den-rijn elektra storing

Lichtbrenger is de professionele elektricien in Barendrecht en verhelpt storingen in alle wijken en buurten. Of de storing zich bevind in het centrum van Alphen aan den Rijn, Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Aarlanderveen of Zwammerdam. 

U belt en Lichtbrenger staat binnen 2 uur voor uw deur om de elektrische storing te verhelpen. Onze eigen elektriciens zijn allemaal voorzien van kwaliteits en proffesioneel materiaal en gereedschap om de storing direct te verhelpen.

U kunt ons bellen voor o.a. onderstaande problemen en wij zorgen ervoor dat uw elektra storing of stroomstoring zo snel mogelijk word opgelost
- kortsluiting elektra verhelpen
- stroomuitval meterkast oplossen
- stoppen springen kapot
- groep uitgevallen stoppenkast
- stopcontact geen stroom
- lichtpunten geen stroom
- storing verlichting verhelpen
- groepenkast verbrand
- aardlekschakelaar slaat uit....

**LET OP
Er zijn veel bemiddelaars tussen elektriciens en consumenten met een 0900 of 0800 telefoonnummer die vaak zomaar een elektricien naar u toesturen die ze niet kennen. Bij ons weet u zeker met wie u zaken doet en wie er ook echt aan u deur staat, dit geeft wel zo'n veilig en betrouwbaar gevoel.

Bel dus direct bij een elektra storing naar (010) 842 03 21 en krijg het bedrijf aan de telefoon die uw storing komt verhelpen!

storing aan elektra\rotterdam direct melden
offerte aanvragen electricien rotterdam

RotterdamCapelle aan den ijsselSpijkenisseSchiedamVlaardingenRidderkerk, 
Delft
GoudaMaassluis, Berkel en RodenrijsAlphen aan den RijnHendrik Ido Ambacht
PijnackerBarendrechtSpijkenisse

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!