Zonnepanelen goedkoop kopen of bestellen ?

De goedkoopste zonnepaneel Leverancier in Rotterdam.

Zonnepanelen laten installeren

Zonnepanelen laten installeren
Wilt u zonnepanelen kopen en ze professioneel laten installeren, monteren of laten aansluiten? Lichtbrenger kan voor ueen duurzame en kostenbesparende installatie uitvoeren met de beste garanties op zonnepanelen. In overeenstemming met u nemen wij de gehele installatie van u over of sluiten wij de zonnepanelen aan en bereiden hiervoor de meterkast voor.

Ook zijn wij de zonnepaneel leverancier in Rotterdam en kunnen voor u zonnepanelen naar wens leveren voor scherpe prijzen. Zonnepanelen laten installeren door Lichtbrenger is zonnepanelen laten monteren op een veilige manier. Voor informatie kunt u onze vestiging bezoeken voor de juiste advies of een offerte op maat.

Zonnepanelen aansluiten meterkast
Wanneer u uw zonnepanelen zelf heeft gemonteerd en u op het punt bent aangekomen om de aansluiting te maken naar de groepenkast zijn er heel nog heel wat punten waar u rekeing mee moet houden. Zo komt er een omvormer bij kijken, KwH meteren is het bijvoorbeeld ook van belang om te weten of u een 1 fase of 3 fase groepenkast heeft.

Lichtbrenger adviseerd om de installatie op het elektra netwerk over te laten aan een specialist. Zo voorkomt u ellende achteraf en bent u verzekerd voor een goed werkende zonnepanelen installatie.

Wilt u meer informatie of advies, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Belt u ons gerust of ga direct naar onze offerte aanvraag pagina.

Subsidie aanvragen voor Zonnepanelenzonnepanelen aansluiten meterkast
Zonnepanelen zijn net als alle andere voorzieningen voor duurzaam en kostenbewust leven razend populair. Van een subsidie bedrag van 21.550.000 in 2012 dat volledig aangevraagd is, is er ook weer voor 2013 een nieuw budget van 29.332.000 beschikbaar gesteld. Voor een zonnestroom systeem met een een minimaal vermogen van 0,601 kWp (kilowattpiek) tot en met 3,5 kWp is het subsidiebedrag 15% van de gemaakte aanschafkosten en maximaal 650 euro. Lichtbrenger houdt rekening met uw subsidieaanvraag en zorgt ervoor dat alle voorwaarden waaraan moet voldoen om in aanmerking te komen voor subsidie voor de aanschaf kosten. Onder de daadwerkelijk gemaakte (aanschaf)kosten vallen de kosten voor het materiaal, bijvoorbeeld de aanschaf van de panelen en ondersteunende apparatuur, zoals omvormers. Aanvragers krijgen geen subsidie voor de arbeids- en verbouwingskosten. Om in aanmerking te komen voor subsidie, moet de installatie minimaal 0,601 kilowattpiek zijn.

Het aanvragen van een subsidie voor zonnepanelen kunt u doen op de website van AgentschapNL www.agentschapnl.nl/zonnepanelen.


Zonnepenelen zelf kopen en plaatsen ?


Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!