Verlichting

Een lichtplan nodig voor u woonhuis ?

Lichtbrenger is de zaak voor designverlichting en nog belangrijker de bedenker van sfeer in elke ruimte in Rotterdam. Wij bedenken oplossingen voor ruimtes waar gevoel belangrijk is. Dit doen wij al in een vroege stadium voor een verbouwing of een aanpassing in een ruimte plaats vind. Wij maken een lichtplan op maat met advies op de keus lampen die nodig zijn.

Wij installeren de lichtpuntjes tijdens de renovatie of verbouwing. Een lichtplan opstellen voor uw woonkamer slaapkamer of keuken en badkamer is dan ook onze dagelijkse werk. Wij geven u graag advies over verlichting en lampen. Wij leveren de bekendste Merken Lampen.

Heeft u bij een lampenzaak een offerte aangevraagd?

Wij kunnen (alle merken) vast goedkoper leveren dan een lampenwinkel. Vraag direct een offerte bij ons aan zie de kortingen die u kan besparen. U hoeft alleen maar de offerte van de lampen naar ons toe te sturen.

Designlampen Nodig voor luxe uitstraling ?

Duurzame binnen en buitenverlichting

Lichtbrenger zou Lichtbrenger niet zijn als wij niet de beste verlichting leveren en installeren. U kunt bij ons elke vraag en klus kwijt voor het aanleggen, installeren, ophangen, monteren, vervangen en onderhouden van zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Voor duurzame LED verlichting in uw woning adviseren wij u graag en stellen naar een wens een lichtplan en/of offerte op.

Verlichting is heel breed en omdat wij als Lichtbrenger gespecialiseerd zijn in verschillende soorten verlichting hebben wij hieronder mogelijke werkzaamheden voor u gespecificeerd.

Mocht u een vraag hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

                   
Buitenverlichting en Tuinverlichting


 


                      

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!