Electra aanleggen

Elektra voor Keuken, badkamer of woonkamer...

Elektrische installatie in uw woning vervangen of aanpassen ?
Lichtbrenger kan u gehele elektrische installatie vervangen en aanpassen aan u nieuwe wensen. Bij oude woningen waar katoen bedrading is geconstateerd in oude leidingen is het verstandig direct deze door Lichtbrenger te laten vervangen om brandgevaar te voorkomen in uw woning. 

 

Compleet alle oude draden vervangen?
Bij het vervangen en nieuwe draden trekken ven de elektrische installatie worden automatisch overal aarde draad bijgetrokken en aangesloten op geaarde stopcontacten dit is volgens de NEN1010 verplicht. Ook word er gekeken naar de verlichtingsmogelijkheden met nieuwe schakelaars. Lichtbrenger uit Rotterdam is de juiste keus voor u elektrische  installatie.

Heeft uw nieuwe keuken extra groepen nodig ?
Bij de aanschaf van een nieuwe keuken moet niet worden vergeten dat in bijna alle gevallen de stroom vaak niet aanwezig of op de verkeerde plaats zit.

Uw keuken elektra werk is onze dagelijkse werk.
Voor apparaten met een vermogen hoger of gelijk aan 2000W moet altijd een aparte groep worden aangesloten. Lichtbrenger kan deze aparte groepen of een 

elektrische kookplaat perilex aansluiting

fornuisgroep vakkundig voor uw aanleggen met een stopcontact aansluiting of een perilex stopcontact aansluiting. Maar ook voor uw combioven, stoomoven, elektrische kookplaat, vaatwasser, plintboiler, elektrische oven, quooker, koelkast, vriezer, afzuigkap e.d. Voor een inductie kookplaat of een keramische kookplaat leggen wij aparte perilexgroep aan. Dit is een 

speciale stopcontact aansluiting waar op de kookplaat wordt aangesloten. De keukenman die de keuken komt installeren wil dat alles tijdig word aangepast om tijdens de plaatsing geen verrassingen worden getroffen. Wij hebben veel ervaring met  Ikea keukens, Keukenconcurrent, Keukenkampioen, Keukenmaxx, Brugman keukens, De Mandenmakers.

Let op bij het aansluiten dat de aansluitingen van de apparaten niet achter het apparaat worden geplaatst, met als gevolg dat men er niet meer bij kan voor eventuele reparaties. Onder aan de keuken zit vaak een plint. Deze is uitneembaar. Dit is een mooie plek om de wandcontactdozen te plaatsen voor bijvoorbeeld de oven, vaatwasser en de kookplaat.

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!