Ventilatie

Duurzaam ventileren

Ventilatie systeem laten installeren ventilatie box aansluiten

Voor een gezond en fris binnenklimaat in huis is het van belang dat u goed ventileert. Veel ventilatiesystemen houden geen rekening met energiebesparing waardoor er veel warmte (energie) verloren gaat door niet op de juiste manier te ventileren. Lichtbrenger zoekt samen met u naar een gezond balans tussen leef comfort en energiebesparing. We onderscheiden 3 ventilatiesystemen die op zichzelf vele mogelijkheden bieden.

1. Natuurlijke ventilatie met mechanische afzuiging
Bij deze vorm van ventileren gaat meestal veel warmte (energie) verloren. Lichtbrenger kan hier voor u een energiezuinige mechanische ventilatie-unit plaatsen.

2. Warmteterugwin ventilatiesystemen
Een goed uitgedacht systeem is ventileren waarbij de toegevoerde schone ventilatielucht wordt voorverwarmd door de warmte van de afgezogen ventilatielucht.

Bent u opzoek naar een nieuwe ventilatie box? Of zoekt u informatie over duurzaam ventileren? Wilt u uw oude ventilatiesysteem vervangen? Of dient er een pirilex stekker te worden aangesloten? Lichtbrenger kan voor u diverse werkzaamheden voor (duurzame) ventilatie voor u uitvoeren.

Neem gerust contact met ons op via ons contact formulier.


Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!