Multimedia aansluiting

Multimedia in uw woning

Een audiosysteem in uw woning laten aanleggen kan een goede keuze zijn wanneer u uw films met perfect geluid wil laten afspelen. Verschillende speakers met diverse aansluitingen kunnen heel gemakkelijk worden aangelegd. Lichtbrenger kent diverse mogelijkheden om aansluitingen te creeren waarbij bedrading netjes weggewerkt is doormiddel van plintgoot of geheel weggewerkt in de muur.

tv bedrading wegwerken

Het multimediatijdperk is in vele woonkamers allang begonnen met stijlvolle, aan de wand gemonteerde flatscreens met perfect gestileerde afwerking. Het kan dan heel storend zijn om bekabeling over de muur te zien lopen van een wandcontactdoos of plintkanaal naar de tv.

Voor elke budget is er een oplossing. Zo kunnen wij op proffesionele wijze diverse plintgoten aanbieden die voorkomen dat er moet worden geboord of worden gefreesd.

Wilt u liever de gehele installatie in de muur weggewerkt hebben laten wij u graag kennismaken met het schakelmateriaal van GIRA.
Zo is het ook mogelijk om in elke ruimte uw eigen muziek te beluisteren, of deze nu afkomstig van de radio of mp3 speler komt. Het enige wat nodig is of moet worden gecreerd is een (ingebouwde) dubbele wandcontactdoos.

Of wat denkt u van licht en muziek met één druk op de knop wanneer u wanneer u de schakelaar in de badkamer activeert.

multimedia aansluiting

Als officeel dealer en installateur van GIRA producten nodigen wij u graag uit voor meer informatie en advies over de vele mogelijkheden die Lichtbrenger met GIRA te bieden heeft. Kom gerust eens langs op onze vestiging om de producten en materialen te bekijken.


Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!