Buitenverlichting en Tuinverlichting

Aanleggen van Tuinverlichting

Wanneer u graag uw voortuin of achtertuin verlicht wilt hebben, kan Lichtbrenger u informeren en adviseren over het gebruik van licht.

Sfeer aanbrengen, bomen en/of beelden dmv van spot belichten, voetpadverlichting aanleggen...

Aanleggen van volledige Buitenverlichting Tuinverlichting aansluiten  Aanleggen van volledige Buitenverlichting Tuinverlichting monteren  Aanleggen van volledige Buitenverlichting Tuinverlichting installeren 


Grondkabel tot Armaturen
Lichtbrenger maakt graag een verlichtingsplan dat past bij uw smaak en uw budget. Wij zorgen dat de grondkabel veilig op min. 60 cm diepte wordt aangebracht, de aansluiting wordt gemaakt op de meterkast en zo nodig wordt hiervoor een extra groep aangemaakt. De lampen worden waterdicht gemonteerd en aangesloten en de gehele tuinverlichting wordt werkend opgeleverd. Aanleggen van de stroomvoorziening in de tuin behoort tot ons diensten pakket maar wij kunnen ook prachtige armaturen leveren. Van bolderarmaturen tot grondspots met materialen van onder meer RVS, staal en aluminium.

Vraag gerust naar onze verlichtingscatalogus. 


Duurzaamheid ook in de tuin!
In ons assortiment heeft u de keuze uit LED-tuinverlichting, maar ook halogeen- en spaarlampen. Milieubewust en kostenbesparend uw tuin of huis verlichten? Lichtbrenger stimuleert zijn klanten hierin en biedt een groot scala aan mogelijkheden aan die passen bij elk budget. Om uw tuinverlichting of buitenverlichting te laten branden op momenten wanneer u dit wenst kunt u kiezen voor een simpele aan/uit schakelaar binnen in uw woonkamer of uit diverse volledig geautomatiseerde systemen. Zoals aan en uit schakelingen dmv tijdklokken, schemerschakelaars of bewegingssensoren. Geautomatiseerde systemen zorgen ervoor dat tuinverlichting en tuinlampen alleen branden wanneer dit ook nodig (gewenst) is.

 

Wanneer u inhoudelijk meer wilt weten over het aanleggen van tuinverlichting of u bent op zoek naar een vakman die uw tuinverlichting professioneel kan aanleggen?
Vraag gerust een offerte aan of maak gebruik van ons contact formulier rechts.

 

 

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!