Zorg

Lichtbrenger in de Zorg

verlichting-vervangen-ziekenhuizen-polikliniek-zorgcentra

In ziekenhuizen en artsenpraktijken, verzorgingsinstellingen of begeleide woonvoorzieningen kan Lichtbrenger veel verschil maken.

Hulpknoppen en oproepsystemen
Lichtbrenger installeert kwaliteits oproepsystemen (Gira Oproepsystemen 834 en 834 Plus) die helpen om in noodgevallen snel te kunnen communiceren en hulp in te roepen. Daarnaast levert en installeert Lichtbrenger nog veel meer intelligente hulpjes voor de gezondheidszorg, die zorgen voor meer comfort en veiligheid van de patiŽnten of bewoners die hulp of verzorging nodig hebben. Dit levert veiligheid en bovendien worden artsen en verplegend personeel in hun dagelijkse werk ontlast.

In een mindervalidentoilet of badkamer voor openbaar gebruik, moet ervoor worden gezorgd dat iemand in een hulpbehoevende situatie een signaal kan activeren. Ook in bijvoorbeeld een artsenpraktijken of kliniek is het belangrijk dat een patiŽnt de mogelijkheid heeft om in een nood- geval het personeel te alarmeren. In het voorbeeld zijn o.a. naast de ligbanken in de behandelingsruimten en in de rustruimte trekdrukcontacten (ZT) voorzien, die zondig ook door op de grond liggende personen kunnen worden bediend.

opoepsysteem mindervalide installatie aanleggenNaast dergelijke oproepsystemen installeert Lichtbrenger ook Wandcontact- dozen met randaarde, veiligheidsspanning of extra lage veiligheidsspanning, LED-oriŽntatieverlichting of naambordjes (met verlichting), vervangt of legt aan de gehele elektra (licht/kracht), verlichting en noodverlichting, data/telefonie, brandmeldinstallatie en losse rookmelders, toegangscontrole, intercom...

Staat uw dienst of wens er niet bij? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!