Woningcorporaties

Lichtbrenger is een Flexibele Partner voor Woningcorporaties.

Wij hebben flexibele samenwerking met woningcorporaties. Het zijn meestal bewoonde woningen waar meegedacht moet worden de werkzaamheden zonder al te veel hinder op te lossen. Wij denken mee en lossen de klachten snel op. 

Wat  kunnen wij bieden voor Woningcorporaties?

Bij een leegkomend woning kunnen wij de elektrische installatie in huurwoningen controleren op veiligheid. Hier word volgens de NEN1010 en NEN3140 gewerkt. Dat houd in dat de elektrische installatie moet voldoen aan de geldende eisen. Alle defecte stopcontacten, schakelaars, lichtpunten, aarding, groepenkast, intercom installaties worden vervangen en een keuringsrapport opgesteld. Wij kunnen de grotere projecten voor scherpe prijzen uitvoeren, Dit kunnen wij doen door groot inkoop van materialen en de kortingen doorrekenen naar de corporaties. Zoals totale vernieuwing van dak-ventilatoren, groepenkasten, intercomsystemen, schakelmaterialen enz.

Wij kunnen bij brandschade of waterschade aan de elektrische installatie direct de installatie veilig stellen om verdere schade te voorkomen. Ook beschikken wij over een 24 uurs storingsdienst bij spoedgevallen.

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!