Winkel & Restaurant

Retail en Horeca gelegenheden

retail verlichting etalage verlichting winkel verlichting

Natuurlijk helpen wij onze particuliere klanten in Rotterdam en omstreken altijd met de grootste aandacht en kundigheid. Maar ook winkels en horeca ondernemingen mogen rekenen op de professionaliteit van onze vakkundige elektriciens. Wij zijn immers gewend te werken voor diverse restaurants (b.v. De hofnar), hotels (b.v. Hotel Central), kledingwinkels (b.v. Nultien), sportzaken (b.v. sport2000) en meer.

In uw bedrijf wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is. Lichtbrenger levert diverse diensten voor winkels en horeca. Zo kunnen wij bij het renoveren van uw onderneming de gehele elektrotechnische installatie voor u uitvoeren. Maar ook uw onderneming voorzien van nieuwe verlichting, schakelmateriaal, ventilatie, rookmelders... Heeft u iets in uw installatie waarbij u een professioneel elektricien nodig heeft? Dan kunt u altijd contact opnemen met Lichtbrenger.

horeca verlichting lampen restaurant lampen of hotel verlichtingOnderhoudscontracten / 24 uurs service
Wanneer iets aan uw elektrotechnische installatie uitvalt of niet meer werkt naar behoren kan dit buitengewoon storend zijn. Als ondernemer wil je natuurlijk dat de klant hier niets of zo min mogelijk van merkt. Dit snappen wij bij Lichtbrenger maar al te goed. Daarom bieden wij onderhoudscontracten aan om ergernissen als storingen, kapotte verlichting, afzuiging dat niet meer werkt e.d. preventief te onderhouden. Ook buiten een onderhoudscontract kunt u op ons rekenen. Wanneer u een spoed klus heeft staan wij 24 uur en 7 dagen per week tot uw beschikking. Zo kunnen problemen in uw installatie worden opgespoord en gerepareerd zonder dat u of uw klanten hier te veel hinder aan onder vinden.

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!