VvE's

De betrouwbare flexibele partner voor de Vereniging van eigenaren

VVE electricien vereniging van eigenaren elektricien rotterdam

Voor diverse VvE's in Rotterdam en omstreken voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit. Is er in uw VvE vervanging van rookmelders, intercomsystemen, bel installatie met deuropeners nodig? Noodverlichting of zijn alle lampen op de galerij toe aan vervanging? Voor deze en alle overige elektrotechnische installaties staan wij voor uw vereniging klaar.

Onderhoud en servicecontract

Het onderhoud van het gebouw kan een grote zorg zijn. De waarde van uw woning is immers mede afhankelijk van een goed onderhouden gebouw. Daarnaast is elke Vereniging, sinds 1 mei 2008, ook wettelijk verplicht een meerjarenplanning voor het onderhoud te laten opstellen en een reservefonds aan te leggen om in de kosten van het onderhoud te voorzien. En dan valt er nog te denken aan de problemen die dagelijks kunnen optreden zoals, kapotte lampjes, storingen in elektra en alle overige kleine reparatieklussen aan uw elektra. Een onderhoudscontract kan overzicht en zekerheid bieden. De veiligheid van een elektrische installatie binnen een gebouw is van groot belang. Een niet goed functionerende elektrische installatie kan voor onveilige situaties of andere problemen (denk aan kortsluiting of overbelasting) zorgen. Wij van Lichtbrenger sluiten jaarlijks tientallen onderhoudscontracten af waarbij een 24uurs storing en service contract ingesloten is. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook staan wij altijd open voor nadere kennismaking op locatie.

intercom vve installeren aanleggenDuurzaamheid maakt besparing mogelijk
Duurzaamheid en klimaatbeheersing zijn termen van deze tijd. Voor Lichtbrenger zijn deze termen belangrijk en kunnen voor u als VvE ook veel gaan betekenen. Lichtbrenger voegt aan deze termen graag besparing toe. Als voorbeeld nemen wij graag verlichting dat brand wanneer dit niet altijd nodig is. Dit komt vaak voor bij de gemeenschappelijke verlichting zoals op de galerijen of zelfs de particuliere parkeergarages. Lichtbrenger maakt het mogelijk de volledige gemeenschappelijke verlichting te vervangen voor LED-verlichting en eventueel te verbinden aan sensoren die alleen het licht laten branden naar wens (aanwezigheid, donker, e.d.)

Intercom installatie laten installeren
Bent u alsVVE op zoek naar een vervangende deurintercom of deurvideo installatie? Vaak is het bij het vervangen van een deur-intercom systeem moeilijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Lichtbrenger levert en installeert verschillende merken intercom systemen, zo kunnen wij voor u het beste en voordeligste systeem bieden.
De door ons geleverd digitale deurintercom systemen zijn uitermate geschikt als vervanging voor de huidige intercom installatie en zijn snel een eenvoudig aan te leggen.
Het spreek/luister paneel kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden.

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem, dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Het is echter onmogelijk om dit van afstand te bepalen. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt n van onze technische elektriciens vooraf de bekabeling bij u. U kunt ook de bestaande intercom laten repareren door ons.

Wilt u ook een betrouwbare partner voor het onderhoud in uwVVE ?
Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte.

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!