Vastgoed

Vastgoed is ons specialisme

led verlichting parkeergarage

Lichtbrenger werkt voor vastgoedbedrijven, vastgoedbeheerders en investeerders in Rotterdam en omstreken. Zowel voor onderhoud van de elektrische installaties als het bieden van een 24 uur storingsdienst zijn wij de geschikte Partner. Wij kunnen uw project voorzien van elektrische installatie, verlichtingsinstallatie, ventilatie systemen voor een scherpe prijs.
Ook onderhoud van panden, trappenhuizen, woningen, parkeergarage en gebouwen kunnen door ons planmatig worden onderhouden.

Vastgoed en Duurzaamheid
Vastgoed heeft de laatste tijd nogal te houden aan specifieke regels en duurzaamheid wordt hier steeds vaker aan gekoppeld. Lichtbrenger is ook een voorstander van duurzame installaties en kan voor u hierin mogelijk een hoop betekenen. Zo kunnen parkeergarages worden voorzien van LED verlichting en bijvoorbeeld kantoren worden voorzien van verlichting op basis van bewegingssensoren.

vastgoedbeheer electricien en totaalprojecten vastgoedIntercomsysteem in appartementen of kantoren

Heeft u een complex intercomsysteem nodig? Lichtbrenger bied hier oplossingen voor om de juiste materialen in de juiste situatie toe te passen. We luisteren naar onze klanten en komen met plan van aanpak. Veel oudere intercomsystemen kosten jaarlijks meer geld aan onderhoud dan wanneer het totaal vervangen zou worden. Er wordt vaak bezuinigd op het aanleggen en installeren van een compleet nieuw intercomsysteem. Door nieuwe technieken kan het aanleggen van een intercom systeem steeds sneller worden uitgevoerd. Zeker wanneer er al reeds voorzieningen aanwezig zijn voor bijvoorbeeld bedrading en huistelefoons. Dus wanneer er problemen zijn of voorkomen in uw huidige installatie kunt u Lichtbrenger uw installatie laten beoordelen en u in uw voordeel laten informeren en adviseren.

Totaalprojecten

Lichtbrenger werk al jaren met verschillende soorten disciplines als stukadoors, tegelzetters en loodgieters. Van hieruit kunnen wij u meer bieden dan enkel de elektra werkzaamheden.

Wij kunnen u helpen om uw wensen voor uw pand te realiseren met een duidelijke planning en 1 aanspreekpunt. Juist omdat wij nauw samenwerken met deze teams zijn wij op elkaar afgestemd. De planning en organisatie van het totaalproject kan hierdoor snel en vakkundig worden uitgevoerd. Werkzaamheden die allemaal op elkaar zijn afgestemd, elkaar opvolgen en passen als een puzzel. Dat zijn de werkzaamheden zoals wij ze graag uitvoeren. En komt er onverhoopt toch iets dat de planning in de war schud, geen probleem, samen lossen wij dit op. Uw project wordt ONS project waarin iedereen betrokken is om een eindproduct af te leveren die volstaat tot perfectie.

Efficiëntie, klantgerichtheid en vakkundige uitvoering zijn hierbij onze absolute doelstelling.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw project? Of liever eerst even contact met één van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

 

 

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!