Over Lichtbrenger


OVER LICHTBRENGER
Lichtbrenger†is gevestigd in Rotterdam en al jaren een begrip in Rotterdam. Wij†ontwerpen, installeren en†onderhouden†technische installaties op het gebied van elektrotechniek, verlichtingstechniek, ventilatietechniek, zonnepaneel installaties en meer.†Dit doen wij†in alle soorten gebouwen†vooral voor Woning, Bedrijfsleven, industriŽle bedrijven, winkels, zorgcentra, kantoorpanden, scholen en horeca gelegenheden.†Wij zorgen voor†bedrijfsoplossingen en verrichten onderhoud. Wij werken†continu aan de nieuwe ontwikkelingen en laten dit verder†groeien†binnen†ons bedrijf. Lichtbrenger is een VCA gecertificeerd bedrijf en werkt volgens de NEN Normen. Hetgeen betekent dat alle door ons geleverde producten en†ontwerpen voldoen aan de daarvoor geldende eisen, zoals o.a. de NEN 1010 en de NEN 3140. Dit geeft†onze klanten een garantie voor professionaliteit en veiligheid tijdens de aanleg en bij het gebruik van elektrotechnische installatie.Strategie†en Doelstelling

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen die binnen†ons bedrijf een prominente plaats innemen. Wij geven inhoud aan deze abstracte termen door onze zeer persoonlijke benadering en professionele en flexibele opstelling. Tevredenheid van onze klanten staat in elke fase van het project voorop. Dit betekent dat wij meedenken en adviesgericht te werk gaan om een opdracht zo efficiŽnt en ook zo kostenbewust mogelijk uit te voeren.†

Niet alleen de inhoudelijke wensen maar ook het beschikbare budget van onze klanten word tijdens†het hele project zorgvuldig bewaakt. Of het nu gaat om het plaatsen van een groepenkast of het vervangen van de gehele elektrische installatie van woning of bedrijf.† Lichtbrenger levert de beste†service en kwaliteit, en zorgt daarbij voor veiligheid en duurzaamheid bij ieder project.

Lichtbrenger-elektotechniek-rotterdam

Particulier of Bedrijf
Zoals al eerder aangehaald is geen enkel project te klein of te groot voor Lichtbrenger. Voor u als particulier bieden wij oplossingen waar nodig. Van het verhelpen storingen in uw elektra, complete tuinverlichting aanleggen of uw woning voorzien van internet, televisie en telefoon aansluitingen. Lichtbrenger Elektrotechniek vind het belangrijk dat u voor elke vraag, wens of probleem bij ons terecht kunt. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie of een passend advies. Wij werken voor gebouwen†waarin inhoud en veiligheid een pre is, zowel voor bedrijf als voor particulier.

Duurzaamheid en kosten besparen
H
et milieu is belangrijk evenals de kwaliteit van ons leven. Gezonde oplossingen die tevens kosten besparen, zijn aan de orde van de dag.†Lichtbrenger gaat mee met deze vooruitstrevende ideeŽn en heeft een aantal pakketten ontwikkelend om duurzaamheid en kosten besparing voor u als consument (particulier of bedrijf) aantrekkelijker te maken. Zo plaatst lichtbrenger†zonnepanelen die het mogelijk maken om elektriciteit terug te winnen en voor de bewuste auto rijder verzorgen wij elektrische oplaadpalen. Oplaadpalen waardoor u uw auto bijvoorbeeld veilig en gemakkelijk thuis kunt opladen. Lees meer over duurzaamheid en kosten besparen en ontdek wat Lichtbrenger voor u kan betekenen.

Direct Contact!

Snel antwoord op uw vraag!